Over Steengoed

Steengoed Natuursteen Renovatie is gespecialiseerd in onderhouds-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden van natuursteen en terrazzo. Wij zijn opgericht in 2012 door Michael Kling. De eigenaar heeft een opleiding gevolgd voor het bewerken van natuursteen en heeft inmiddels zestien jaar ervaring in het vak. Binnen zijn bedrijf heeft Michael meerdere werknemers zelf opgeleid.

Wij zijn gevestigd in Amsterdam en opereren in heel Nederland. Wij hechten veel waarde aan onze servicegerichte aanpak van werken. Wij luisteren naar uw wensen en handelen hiernaar. Daarnaast vinden wij een flexibele houding richting onze klanten zeer belangrijk. De werkzaamheden worden afgestemd op uw agenda. Heeft u een afspraak gemaakt, die toch niet helemaal naar uw wens is? Als u dit voor aanvang van de werkzaamheden bij ons aangeeft kunt u hierin wijzigingen doorgeven.

Bovenal zijn wij van mening dat een goed bedrijf betaalbaar is voor de klant. Wij zijn er trots op dat deze eigenschap kenmerkend is voor ons bedrijf. Bij Steengoed Natuursteen Renovatie heeft u de garantie dat de diensten naar tevredenheid geleverd worden. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Klik hier voor onze werkwijze.