Terrazzo

Terrazzo is een tijdloos en ambachtelijk product dat uw interieur een bijzondere uitstraling geeft. Helaas kunt u ook bij deze steensoort te maken krijgen met vlekken, krassen en slijtage. Onderhoud van terrazzo kan in verschillende vormen plaatsvinden. De methode die gebruikt wordt is afhankelijk van de staat van het terrazzo.

In de loop der jaren kan uw vloer zijn glans verliezen en er dof uitzien. Wij kunnen het preventief en grondig voor u reinigen. Als de vloer dan nog mat is kunnen wij de vloer zo bewerken dat de glans volledig terug is. Net als bij het natuursteen kunt u de mate van glans zelf bepalen.

Hoogteverschillen, lijmresten en andere oneffenheden kunnen wij volledig voor u wegwerken. Met deze methode zal een nieuwe toplaag ontstaan en krassen, vlekken en kale plekjes verdwijnen. Na deze behandeling zal vaak meer steen te zien zijn en minder cement, waardoor uw terrazzo er nog mooier uit zal zien dan voor de behandeling.

Is uw vloer ernstig beschadigd? Met een voorbehandeling schuren wij het gebied. Daarna wordt uw vloer opgevuld en vlak gemaakt, zodat uw vloer optimaal hersteld is.